Verzenden & Retourneren

 

VERZENDING:

Wanneer Hope & Joy je betaling voor 12.00 heeft ontvangen, wordt je bestelling meestal dezelfde dag nog verzonden (of anders de volgende werkdag) met de Fietskoeriers en DHL. Je ontvangt daarvan een verzendbevestiging. Voor bestellingen boven de €10,00 geldt dat je een Track & Trace code ontvangt van de Fietskoeriers over de verwachte bezorgtijd.

LET OP: de Fietskoeriers/DHL bezorgen meestal binnen 24 uur maar door eventuele drukte kan het langer duren, houd hier rekening mee wanneer je iets bestelt. Wil je echt zeker weten dat je pakketje op tijd is, kies dan voor een eerdere verzenddatum en geef aan bij "opmerkingen" dat er een "openmaken op.." stempel op de doos moet met de gewenste datum. Zo wordt je geschenk eerder geleverd maar pas opengemaakt op de gewenste datum.

Bij een besteding vanaf €70 wordt je pakketje binnen Nederland gratis verzonden. 

BESTELLEN VOOR HET BUITENLAND?

Bestellingen voor België kunnen gewoon via de shop worden besteld. Wanneer je bestelling naar een ander land moet worden verzonden, neem dan contact op via de mail: rosa@hopeandjoy.nl

HERROEPINGSRECHT & RETOURNEREN

Je hebt recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Om gebruik te maken van dit recht kunt je contact met ons opnemen via rosa@hopeandjoy.nl. Binnen 14 dagen krijg je je aankoopbedrag teruggestort, mits het product in goede staat is teruggeleverd.

Je retourzending mag gestuurd worden naar:

Hope & Joy
Waterstraat 78
7201HN Zutphen

 

SEIZOEN INSPIRATIE

Het is herfst
Na de uitbundige zomerpracht kunnen we in de herfst de balans opmaken en de vruchten plukken van wat we gezaaid en verzorgd hebben. We genieten van de laatste warme dagen en bereiden ons voor op de verstilling van de winter...
Lees verder

  • Het kaartje met handgeschreven tekst maakt het heel persoonlijk Kaar
  • Een uniek cadeau met een mooie boodschap Esther - eigenaar Radijs Conceptstore
  • Het verrassingseffect was groot! Je wilt iemand verrassen en dat is gelukt: super leuk dus! Saskia
  • Heb m'n dochter iedere dag blij gemaakt met een kaartje! Martine

InstagramMEER INSPIRATIE? VOLG HOPE & JOY OP INSTAGRAM