Ik ben een lang weekend op Texel, je bestelling wordt dinsdag verzonden!

Seizoen inspiratie

De lente laat onze innerlijke verlangens ontwaken, het is de overgang van de donkere naar de lichte tijd. Na de stilte van de winter mag nu onze levenskracht weer volop gaan stromen.

In dit seizoen planten we onze zaadjes in de vruchtbare aarde en laten ze in vertrouwen kiemen.Op het moment van de lente-equinox, rond 20 maart, zijn dag en nacht precies even lang, een moment van balans voordat de natuur openbarst. Wij kunnen ook een moment verstillen en ons evenwicht herstellen voordat we ons vol overgave in dit seizoen storten.

Dit jaargetijde is bij uitstek geschikt om ons bezig te houden met onze dromen en doelen.

Waar willen we in groeien? Wat willen we meemaken?

Zoals elk zaadje goede grond, zonlicht en water nodig heeft, hebben onze dromen dat ook; wij zijn zelf die vruchtbare omgeving waar onze ideeën en plannen kunnen kiemen. Dit is het goede moment om jezelf af te vragen of jij de vruchtbare aarde voor jouw dromen bent. Heb je genoeg energie? Hoe staat het met je gezondheid? Zijn je gedachten groeirijk?

We kunnen nu volop gebruikmaken van de groeikracht die overal om ons heen aanwezig is om onszelf verder te ontwikkelen. Het is de tijd om weer naar buiten te gaan, de eerste bloemen te plukken en de lichtheid van het leven te voelen.

LENTE IN DE SHOP

     

NOG MEER INSPIRATIE? Begin vandaag jouw Six Weeks of Hope & Joy en ontvang zes weken lang een rustpunt in je inbox. Helemaal gratis.

Start hier

SEIZOEN INSPIRATIE

Het is lente...

De lente laat onze innerlijke verlangens ontwaken, het is de overgang van de donkere naar de lichte tijd. Na de stilte van de winter mag nu onze levenskracht weer volop gaan stromen. In dit seizoen...

Lees verder

  • Een uniek cadeau met een mooie boodschap Esther - eigenaar Radijs Conceptstore
  • Het kaartje met handgeschreven tekst maakt het heel persoonlijk Kaar
  • Het verrassingseffect was groot! Je wilt iemand verrassen en dat is gelukt: super leuk dus! Saskia
  • Heb m'n dochter iedere dag blij gemaakt met een kaartje! Martine

InstagramMEER INSPIRATIE? VOLG HOPE & JOY OP INSTAGRAM