WINTER...

De winter laat ons verstillen, de dagen zijn kort en de natuur om ons heen neemt rust. Juist de duisternis van dit seizoen nodigt ons uit op zoek te gaan naar ons eigen licht dat altijd in ons aanwezig is.

Tijdens de donkerste dagen nodigen we dierbaren uit om ons gezelschap te houden. We vieren dat de langste nacht van het jaar achter ons ligt en we op weg zijn naar de lente met haar nieuwe leven. Het is de tijd van hoop en vertrouwen dat, hoe duister het nu ook is, het licht weer zal terugkeren.

De winter is ook een tijd van rust en herstel zodat we hetvoorjaar met voldoende energie kunnen beginnen. Om ons heen lijkt alles dood, de bomen zijn kaal, geen bloem bloeit maar schijn bedriegt: de natuur slaapt slechts. Verscholen in de donkere aarde ligt alles klaar om weer te ontwaken.

We kunnen de stilte van winter gebruiken om zelf ook teverstillen, te reflecteren en te herstellen door voldoende te slapen, af en toe alleen te zijn en niet te veel eisen aanonszelf te stellen.

WINTER

Alles stiller
om mij heen

in het donker
naar binnen gericht

vind ik middenin het duister
mijn eigen heldere licht.

Lukt het jou om voldoende rust te nemen? Vind jij tijd voor verstilling en reflectie? Het is een mooi moment om jezelf en je lichaam wat extra aandacht te geven met goede voeding, voldoende slaap en wat extra comfort.  

 

Fijne winter! Liefs, Rosa
 

Nog meer inspiratie? Schrijf je nu in voor Hope & Joy updates, mijn liefdevolle nieuwsbrief en ontvangt meteen 4 journaling bladen, voor elk seizoen één.


Winter in de shop...

   

 

 

 

 

 

Seizoenskaart Winter                Winterlichtje
Grote geïllustreerde kaart          100% plantaardige kaars in
met prachtige illustratie           amber potje.
en inspirerende tekst.

     


 

Schrijf je nu in voor “A little Hope & Joy”, mijn liefdevolle nieuwsbrief en ontvang direct deze vier prachtige bladen met voor elk seizoen een inspirerende tekst, gedichtje en journaling vragen; om thuis te printen en een jaar lang van te genieten.

  • Het kaartje met handgeschreven tekst maakt het heel persoonlijk Kaar
  • Een uniek cadeau met een mooie boodschap Esther - eigenaar Radijs Conceptstore
  • Het verrassingseffect was groot! Je wilt iemand verrassen en dat is gelukt: super leuk dus! Saskia
  • Heb m'n dochter iedere dag blij gemaakt met een kaartje! Martine

InstagramMEER INSPIRATIE? VOLG HOPE & JOY OP INSTAGRAM