MEI

De lente zingt op volle kracht, de zon verwarmt ons en overal om ons heen zien we levenskracht En groei. Mei is de maand van vruchtbaarheid, verbinding, liefde en nieuw leven.

Van oudsher werden rond 1 mei vreugdevuren ontstoken en huwelijken gesloten; het is de tijd om het leven te vieren. Een oude traditie is bijvoorbeeld het plaatsen van een versierde meiboom, het symbool voor vruchtbaarheid, waar omheen gedanst werd: de lichte tijd van het jaar was iets om te vieren, het leven was immers makkelijker in dit seizoen.

De kou is nu echt weg en halverwege de maand, na de IJsheiligen kunnen alle gewassen, veilig voor vorst naar buiten. De zonnekracht is voelbaar, kinderen gaan zonder jas naar buiten en  we kunnen langer genieten van het licht ’s avonds.

Het is een mooie tijd om stil te staan bij je eigen passie en vuur? Kun jij je verlangens leven of onderdruk je nog iets? Heb jij voldoende plezier of ben je een beetje in de dagelijkse sleur terechtgekomen? Heb jij nog vurige wensen? Mei is een mooie maand om jezelf toe te staan om weer in contact te komen met je verlangens en jezelf toe te staan ruimte te maken voor je innerlijke vuur.

Elke maand even stilstaan bij de maand? Dan zijn
de Maandkaarten misschien iets voor jou. Bekijk ze HIER


Nog meer inspiratie? Schrijf je hieronder in voor
Hope & Joy updates en je ontvangt meteen 4 mooie inzichtkaarten in je inbox!

Schrijf je in voor Hope & Joy updates vol inspiratie, hoop en vreugde en ontvang een download met 4 mooie inzichtkaarten om beter in contact te komen met je innerlijke stem.

  • Het kaartje met handgeschreven tekst maakt het heel persoonlijk Kaar
  • Een uniek cadeau met een mooie boodschap Esther - eigenaar Radijs Conceptstore
  • Het verrassingseffect was groot! Je wilt iemand verrassen en dat is gelukt: super leuk dus! Saskia
  • Heb m'n dochter iedere dag blij gemaakt met een kaartje! Martine

InstagramMEER INSPIRATIE? VOLG HOPE & JOY OP INSTAGRAM