Over Hope & Joy

RosaHoi, wat leuk dat je Hope & Joy hebt gevonden!

Ik ben Rosa, in maart 2020 begon ik met het merk Hope & Joy.
Alle producten in mijn shop zijn door mijzelf ontworpen, gemaakt, verpakt en verstuurd en zitten stuk voor stuk boordevol liefde en aandacht.

Mijn missie is dat iedereen die een geschenk uit mijn shop door de brievenbus krijgt, een moment van Hope & Joy beleeft en dat de liefde die erin gestopt is, voelbaar is.

Ik woon en werk in de mooie binnenstad van Zutphen met mijn zoon (19) en mijn dochter (16), mijn oudste dochter (21) is al uitgevlogen..

Ik heb al een hele creatieve reis achter de rug (interieurstylist werd grafisch vormgever, werd illustratrice werd webwinkelier) maar heb nu mijn missie gevonden met het maken van mooie geschenken waar jij jezelf mee verwent óf iemand anders mee steunt of blij maakt.

 

Wanneer ik niet aan het werk ben, ben ik een echte huismus en hou ik ervan uitgebreid te koken, in huis te klussen en in de tuin te werken.  Of ik loop om de hoek, de markt op voor verse groenten of neem ik een boek mee en ga in de zon aan de IJssel zitten.​

Nog meer weten? Schrijf je in voor mij updates en ontvang elke maand een beetje Hope & Joy in je inbox! Of volg me op Instagram.

 

Neem gerust contact met mij op: 06-23957480

 

Schrijf je in voor Hope & Joy updates vol inspiratie, hoop en vreugde en ontvang een download met 4 mooie inzichtkaarten om beter in contact te komen met je innerlijke stem.

  • Het kaartje met handgeschreven tekst maakt het heel persoonlijk Kaar
  • Een uniek cadeau met een mooie boodschap Esther - eigenaar Radijs Conceptstore
  • Het verrassingseffect was groot! Je wilt iemand verrassen en dat is gelukt: super leuk dus! Saskia
  • Heb m'n dochter iedere dag blij gemaakt met een kaartje! Martine

InstagramMEER INSPIRATIE? VOLG HOPE & JOY OP INSTAGRAM