Over Hope & Joy

RosaVanuit mijn studio wil ik meer liefde en aandacht de wereld in sturen. 

Als kind kon ik al uren achter mijn bureautje zitten met mijn pennen en schriftjes. Ik vond daar de rust en stilte die ik moeilijk in de buitenwereld kon vinden. Ik vond het leven vaak overweldigend en er is niet zoveel veranderd...
Met mijn ontwerpen hoop ik die rust, aandacht en verstilling die ik zelf zo nodig heb, te delen met jou.

​Ik heb de hele Vrijeschool doorlopen en na de geboorte van mijn kinderen, studeerde ik in 2012 af aan Academie Artemis Amsterdam waarna ik meteen voor mezelf begon als stylist/vormgever.
Gaandeweg ben ik steeds minder op de computer gaan ontwerpen en steeds meer met de hand gaan tekenen en maken waarbij ik me steeds weer afvroeg: hoe draag ik bij aan een mooiere wereld waarin er meer aandacht voor onszelf en voor elkaar is?

​Ik woon met mijn 3 tieners in de historische binnenstad van Zutphen. Wanneer ik niet aan het werk ben, ben ik een echte huismus en hou ik ervan uitgebreid te koken, in huis te klussen en in de tuin te werken.  Of ik loop om de hoek, de markt op voor verse groenten of neem ik een boek mee en ga in de zon aan de IJssel zitten.​

Naast deze webwinkel werk ik in opdracht als illustrator/handletteraar en ben ik eigenaar van Krijtstijl waar ik krijtborden en raamtekeningen maak voor bedrijven en huwelijken.

Neem gerust contact met mij op: 06-23957480

 

  • Een uniek cadeau met een mooie boodschap Esther - eigenaar Radijs Conceptstore
  • Het verrassingseffect was groot! Je wilt iemand verrassen en dat is gelukt: super leuk dus! Saskia
  • Het kaartje met handgeschreven tekst maakt het heel persoonlijk Kaar
  • Heb m'n dochter iedere dag blij gemaakt met een kaartje! Martine

InstagramMEER INSPIRATIE? VOLG HOPE & JOY OP INSTAGRAM