De pakketbezorgers hebben het druk, houd daar rekening mee wanneer je bestelt!

Het verhaal van Hope & Joy...

Rosa

Wat fijn dat je Hope & Joy gevonden hebt!

Ik help je in de shop met het vinden van een uniek, handgemaakt geschenk voor jezelf of een ander. Ook schrijf ik over wat me bezighoudt en inspireert in mijn blog.

Elke dag vertrek ik naar mijn zolderatelier waar ik jullie geschenken bedenk en maak en stop ik elk doosje vol liefde en aandacht. Aan het eind van de middag, wanneer de fietskoerier komt, zwaai ik de pakjes uit en hoop dat ze jullie én degenen die jullie willen verrassen raken en inspireren.

2 jaar geleden ben ik begonnen met Hope & Joy, na een lange weg van creatieve avonturen en werken voor de kost (lees hier mijn verhaal) durfde ik de stap te maken en wat een avontuur is het!

Ik doe het niet alleen, elke stap op dit avontuur staat Basten naast me, hij bouwde deze prachtige online shop en helpt met met de vele dingen waar ik niet zo goed in ben.

Ik woon in de historische binnenstad van Zutphen met mijn jongste dochter Linde (17), mijn oudste dochter Fleur (22) en zoon Jesse (20) hebben het nest al verlaten. Als ik niet voor H&J aan het werk ben geniet ik van lezen, films kijken, musea bezoeken en wandelen.

Meer Hope & Joy in je leven? Elke week stuur ik een update vol inspiratie, nieuwtjes (en soms natuurlijk een fijne actie) schrijf je hier in, dan ontvang je meteen 4 prachtige journaling bladen!

Mijn winterfavorieten:
 

              

Adventskalender Lieve woorden    Handgemaakte bijenwas kaarsen

Schrijf je nu in voor “A little Hope & Joy”, mijn liefdevolle nieuwsbrief en ontvang direct deze vier prachtige bladen met voor elk seizoen een inspirerende tekst, gedichtje en journaling vragen; om thuis te printen en een jaar lang van te genieten.

  • Een uniek cadeau met een mooie boodschap Esther - eigenaar Radijs Conceptstore
  • Het kaartje met handgeschreven tekst maakt het heel persoonlijk Kaar
  • Het verrassingseffect was groot! Je wilt iemand verrassen en dat is gelukt: super leuk dus! Saskia
  • Heb m'n dochter iedere dag blij gemaakt met een kaartje! Martine

InstagramMEER INSPIRATIE? VOLG HOPE & JOY OP INSTAGRAM